• +30 2310 751528
  • 57009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεργείο

Μία στάση για όλες τις ανάγκες επισκευών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η μεγάλη πείρα αλλά και η εξειδίκευση στα φορτηγά DAF διακρίνουν εδώ και χρόνια την εταιρία μας στους τομείς συντήρησης και επισκευών. Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με κάθε είδους σύγχρονου βοηθητικού υλικού και πλήρως προσαρμοσμένα στις τεχνολογικές αλλαγές. Το άρτια καταρτισμένο έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να παρέχει τις βέλτιστες υπηρεσίες. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες συνεργείου, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής , δημιουργώντας μίας στάση για όλες τις ανάγκες του οχήματος.

ΤΜΗΜΑΤΑ SERVICE

  • Τμήμα επισκευής μηχανικών και μηχανολογικών βλαβών
  • Τμήμα επισκευής αμαξωμάτων και ρυμουλκών παντός τύπου
  • Φανοποιείο – επισκευή εξωτερικών τμημάτων
  • Βαφείο
  • Τμήμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών βλαβών

Υπηρεσίες από εμάς

One-Stop-Shop

2000

Επισκευές Κινητήρων

100 %

Ικανοποιημένοι Πελάτες

3600

Αλλαγές Λαδιών

Άλλες υπηρεσίες Service

Συντήρηση Κλιματιστικού A/C

Τόσο προληπτικός όσο και περιοδικός έλεγχος ολόκληρου του συστήματος Air-Condition. Έλεγχος φίλτρων, κυκλώματος ψυκτικού μέσου (Freon), ηλεκτρικού κυκλώματος και συστήματος αέρος.

Διάγνωση με χρήση Εγκεφάλου - Διαγνωστικού

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα διάγνωσης για τον ελάχιστο χρόνο επισκευής. Η χρήση και ο προγραμματισμός των πληροφοριακών συστημάτων του φορτηγού είναι μία από τις υπηρεσίες μας που παρέχετε από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Κατασκευή - Τοποθέτηση αμαξωμάτων

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στα οχήματα που προσφέρουμε αμαξώματα & υπερκατασκευές κάθε τύπου (πάτωμα, κουρτίνα, μουσαμάς, υδραυλικές πόρτες, αλλαγές μεταξονίου, κτλ.) Η αλλαγές γίνονται πάντα με  τεχνική προμελέτη δυναμικής συμπεριφοράς των οχημάτων από εξειδικευμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς.

Τεχνικές & Κατασκευαστικές μελέτες

Κάθε αλλαγή επί των οχημάτων συνοδεύεται πάντα από τεχνική μελέτη εκπονημένη από Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό για εγγυημένο και σωστό αποτέλεσμα. Το επιστημονικό προσωπικό μας σε συνδυασμό με το τεχνικό φέρουν τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες μας.

Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές επισκευές

Έλεγχος και επιδιόρθωση ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών βλαβών σε όλα τα συστήματα του οχήματος με τη χρήση των διαγνωστικών και εγκεφάλων.

Τοποθέτηση αξεσουάρ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη τοποθέτηση και εφαρμογή του εκάστοτε αξεσουάρ για κάθε φοτηγό DAF. Εξτρα κλιματισκά καμπίνας, Spoilers, Ρεζερβουάρ, λασπωτήρες, φτερά κ.α.

Επιστροφή στην Αρχή